Toimistomme ja koulutustilamme sijaitsee keskeisellä paikalla Mikkelin yliopistokeskuksen kampuksella osoitteessa Lönnrotinkatu 5, Unica-rakennus, 50100 Mikkeli.

Matkakeskuksesta kesäyliopistolle on suora reitti, n. 10 minuutin kävelymatka. Hyvänä maamerkkinä toimii tuomiokirkko, jonka takana kesäyliopisto sijaitsee.

Toimiston yhteystiedot
koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi, p. 044 710 4242

Mikkelin kesäyliopistossa sinua palvelevat

Anne Havukainen

rehtori
050 367 1449
anne.havukainen(at)mikkelinkesayliopisto.fi

Anne toimii kesäyliopistossa rehtorina ja vastaa kesäyliopistosta kokonaisuutena. Anne suunnittelee myös työelämälähtöiset koulutukset ja tekee työyhteisöille räätälöidyt tilauskoulutukset. Ole rohkeasti yhteydessä, kun työyhteisösi tarvitsee koulutusta! Suunnitellaan yhdessä työyhteisösi tarpeisiin sopiva koulutus.

Tiina Roikonen

koulutussuunnittelija
044 710 4240
tiina.roikonen(at)mikkelinkesayliopisto.fi

Tiina suunnittelee avoimet korkeakouluopinnot ja toimii yhteyshenkilönä avoimiin yliopistoihin, avoimiin ammattikorkeakouluihin sekä yliopistoihin. Tiina on kesäyliopistossa sinua varten - hän neuvoo, opastaa ja ohjaa sinua löytämään juuri oikeat opinnot ja auttaa sinua opinnoissa, myös kohti yliopistotutkintoa. Ole rohkeasti yhteydessä, kun koulutuskärpänen puraisee!

Suvi Laurikainen

koulutussihteeri
044 710 4241
suvi.laurikainen(at)mikkelinkesayliopisto.fi

Suvi vastaa kesäyliopiston laskutusasioista ja tilastoinneista. Lisäksi Suvi markkinoi avoimia korkeakouluopintoja ja toimii oppilaitoksen tietosuojavastaavana. Suviin voit olla yhteydessä, kun sinulla on kysyttävää laskutuksesta tai haluat tulla tekemään vierastentin Mikkelin kesäyliopistoon.

Jenny Paavilainen

kurssisihteeri
044 710 4242
jenny.paavilainen(at)mikkelinkesayliopisto.fi

Jenny vastaanottaa opintoihin ilmoittautumiset ja huolehtii, että saat tarvittavat tiedot ennen työelämälähtöisen koulutuksen alkua. Jenny markkinoi kesäyliopiston koulutuksia ja tapahtumia sekä ylläpitää verkkosivujamme. Jenny myös varmistaa, että koulutusten käytännön järjestelyt toimivat.