Mikkelin III sotakirjallisuustapahtuma 28.9.2019
SUOMI KATSEEN KOHTEENA – TALVISOTA

 

Tapahtumaan voit ilmoittautua alla olevalla ilmoittautumislomakkeella, soittamalla puh. 015 210 300 tai sähköpostitse koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi.

HINTA
45 €.

Sotakirjallisuustapahtumaa on mahdollista seurata myös nettilinkin kautta striimattuna. Striimauspaketin hinta 45 €, ennakkomaksu. Lisätietoja striimauksesta puh. 015 210 300 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi.


Peruutusehdot
Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan 15.9.2019 jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 50 % hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, perimme koko maksun.

VALITSE pudotusvalikosta osallistutko tapahtumaan paikan päälle vai striimauksen kautta.

Huom! Striimauksen kautta sotakirjallisuustapahtumaan osallistuminen edellyttää ennakkomaksua, joka tulee olla maksettuna 22.9. mennessä. Ennakkomaksun jälkeen sinulle lähetetään nettilinkki (26.9.), jonka kautta voit seurata tapahtumaa livenä.
 

Mikkelin III sotakirjallisuustapahtuma 28.9.2019: SUOMI KATSEEN KOHTEENA – TALVISOTA

Tähän voit ilmoittaa esim. verkkolaskutusosoitteet, ym. huomioitavaa

Huom! Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi otathan yhteyttä puh. 015 210 300 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi, niin tarkistamme onhan ilmoittautumisesi onnistunut.