Yrityksen talouden ja liiketoiminnan tukeminen – Controllerin työotteella lisäarvoa asiakkaalle. VERKKOKOULUTUS

Markkinointi, talous ja yrittäjyys , Ilmoittaudu nyt

04.11.2020 09:00 - 16:00

keskiviikko 4.11.2020 kello 9.00–16.00

Verkkokoulutus

Yritysjohdon paras työkaveri on osaava taloushallinnon ammattilainen, joka kykenee tuottamaan, analysoimaan ja tulkitsemaan talousinformaatiota päätöksen teon taustalle ja tueksi.

Tässä koulutuksessa saat näkökulmia ja osaamista, jolla voit laajentaa taloushallinnon osaamistasi controllerin työnkuvan suuntaan.

Koulutus soveltuu taloushallinnon ammattilaisille ja erityisesti kirjanpidon ja laskentatoimen asiantuntijoille, jotka hoitavat asiakasyritysten ja oman yrityksensä taloushallintoa osin tai kokonaan.

Taustaa

Kirjanpitäjien työ tulee muuttumaan ja painottumaan asiakasyrityksen tai oman organisaation talouden tukemiseen, ohjaamiseen ja neuvomiseen painottuvaksi. Nykyaikainen taloushallinto vastaa yrityksen taloustiedon tuottamisen, analysoinnin ja tulkinnan tarpeisiin, jotta yrityksen johdolla on riittävä ja ajantasainen talousinformaation käytettävissä liiketoimintalähtöiseen toiminnan johtamiseen. Controllerin työn keskeinen sisältö on tuottaa taloudellista tietoa, osallistua budjetointiin, seurata liiketoiminnan kehittymistä ja toimia johdon taloudellisena avustajana ja neuvonantajana.


Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on, että saat kokonaiskäsityksen controllerin työn moninaisesta luonteesta. Laajennat taloushallinnon osaamistasi controllerin työn suuntaan. Opit miten voit auttaa omaa organisaatiotasi tai yritysasiakasta laajemmin taloudenhallinnassa kuin pelkän kirjanpidollisen informaation tai tilinpäätösinformaation avulla. Saat koulutuksesta käytännöllisiä menetelmiä asiakasyrityksen tai oman organisaatiosi liiketoiminnan kehittämiseen, ohjaamiseen ja seurantaan.

  • Mitä lisäarvoa ja hyötyjä controller-osaaminen antaa yritykselle tai yritysasiakkaalle?
  • Controllerin työnkuva ja osaaminen
  • Talousinformaation tuottaminen yrityksen taloushallinnon tarpeisiin
  • Talousinformaation analysointi ja tulkinta asiakasyritykselle
  • Liiketoiminnan tukeminen ja ohjaaminen talousinformaation avulla

KTM Timo Toivanen, TT Valmennus Oy:n toimitusjohtaja.

Timo Toivanen on talouden oivalluttaja ja yritystalouden moniottelija. Toivasen tavoitteena on tuottaa talouden oivalluksia kuulijoille. Timo haluaa haastaa ihmisiä kehittymään vankemmiksi talouden ja liiketoiminnan osaajiksi. Kouluttajana hänen teesinsä ovat osaa asiasi, vuorovaikutus puree, intouta, rautalangoita ja oivalluta. Timo on kokenut kouluttaja, kokemusta on yli 1000 tapahtuman verran niin räätälöidyissä yritysvalmennuksissa kuin lukuisten suomalaisten koulutusorganisaatioiden koulutuksissa.

Timo jakaa talouden ilosanomaa ymmärrettävästi ja kuulijat huomioiden. Timo on positiivinen, energinen ja innostava esiintyjä, joka tempaa kuulijansa mukaan tarinaan.

Lisätietoja koulutuksesta antaa rehtori Anne Havukainen, puh. 050 367 1449 tai anne.havukainen@mikkelinkesayliopisto.fi.

Huomioithan, että saat perille tulleen ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 044 710 4242 tai koulutus@mikkelinkesayliopisto.fi. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Ilmoittautumisen päättymisen jälkeen koulutukseen voidaan ottaa osallistujia mikäli tilaa on, eikä osallistujamäärä ole etukäteen rajattu.

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena. Koulutuksesta tulee myös tallenne, joka on katsottavissa kaksi viikkoa.
Osallistumismaksu on henkilökohtainen. Julkinen esitys/tallentaminen on kielletty.
Osallistumistodistuksen saa pyydettäessä, mikäli on osallistunut koulutukseen reaaliaikaisesti.

275 €. Maksu sisältää opetuksen ja koulutusmateriaalin.

03.11.2020 mennessä

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan 21.10.2020 jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 50 % koulutusmaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, perimme koko koulutusmaksun.